Home » Over mijzelf

Ik ben Nathalie, gehuwd en moeder van 4 kinderen 

Na 25 jaar als zorgkundige gewerkt te hebben in continue werkdruk besefte ik dat ik mijzelf steeds meer aan het verliezen was.

Ik ging op zoek naar alternatieven, zo kwam ik terecht in de opleiding schoonheidsspecialiste in de beauty & medical academy te Gent.

Het geven van een gelaatsmassage gaf mij enorm veel voldoening, dus na het behalen van mijn diploma schreef ik mij daar onmiddellijk in voor een opleiding Indische massage.

Eerder behaalde ik ook al mijn getuigschrift van oorkaarstherapie in de levensboom te Olen.

Ik had de massagekriebel te pakken en ben vervolgens begonnen aan de opleiding massagetherapeut in de schoonheidsschool te Gent.

Tussendoor volgde er ook een introductiecursus zen-shiatsu in Oost-West centrum te Antwerpen.

Ook behaalde ik mijn getuigschrift van hotstonemassage en mijn diploma van marmamassage aan de schoonheidsschool te Gent.

Ik blijf mij steeds verder bijscholen, zo staat er binnenkort ook nog een opleiding voetreflexologie op het programma.

Het is mijn doel om zoveel mogelijk kennis op te doen om jullie zo goed mogelijk te kunnen bieden wat ik zelf zolang heb gemist, tot rust komen, genieten, wegdromen, ontstressen.

Voor de massage voeren we eerst een gesprekje in een gezellig zithoekje waar ik u koffie,thee of water aanbied.

Het is heel belangrijk om vooraf te bespreken wat er juist verwacht wordt van de massage en ik ben ook heel graag een luisterend oor, 100% discretie en respect gegarandeerd.

Ik ontvang u graag in mijn mooie praktijkruimte die heerlijk verwarmd is en sfeervol ingericht,

hopelijk mag ik u snel verwachten voor een deugddoende massage met verwarmde zoete amandelolie en een dromerig muziekje op de achtergrond.

En als u zich liever niet verplaatst kom ik ook met veel plezier bij u thuis.

 

Vriendelijke groet en tot snel

Nathalie Joos